The Basic Principles Of سردرد شدید

سردردی که با علائم عصبی مانند تغییر بینایی، تغییر گفتار و بی‌حسی یا احساس ضعف در یک طرف بدن همراه است

خواب سر شب که موجب تقویت دِماغ است بسیار کمک‌کننده است.

برای سردرد شدید باید به دکتر مغز و اعصاب خوب مراجعه کنید. تخصص مغز و اعصاب تنها رشته‌ای است که به طور تخصصی در زمینه درمان انواع سردرد شامل سردرد خوشه‌ای (کلاستر)، سردرد سینوزیتی، میگرنی، عصبی (تنشی) و … فعالیت می‌کند.

آرتائوس سردرد میگرنی را به صورت درد در یک طرف سر توصیف کرده که با استفراغ همراه است. همچنین او متوجه شد که این حملات می‌توانند در یک دوره زمانی مشخص اتفاق بیفتند و در بین دو حمله، بیمار یک دوره بدون علامت و سالم را سپری کند.

کافئین یکی از اجزای مهم تشکیل‌دهنده قرص‌های مسکن است؛ اما اعتیاد به کافئین و مصرف زیاد آن، خود محرک شروع میگرن است.

کافئین یکی از مهم‌ترین مواد ضدالتهاب است که از آن برای بهبود درد در مسکن‌ها استفاده می‌شود. مصرف مقدار کمی کافئین هنگام بروز سردرد می‌تواند به درمان آن کمک کند.

این عارضه مزمن عصب‌هایی را درگیر می‌کند که پیام‌های حسی صورت را به مغز منتقل می‌کنند. کوچکترین تحریک صورت انفجار درد را در پی خواهد داشت.

این به این معنی است که اگر شدت درد در قسمت جلوی سر باشد، در نیمه عقب کمتر احساس و ضربان درد وجود خواهد داشت و بالعکس.

اللهُ اَکبرُ اللهُ اکبرُ لا اِلهَ اِلا اللهُ و اللهُ اَکبرُ اَجلَ و اکبرَ مِما اَخافُ و احذَر اعوذُ باللهِ

تو را سوگند مى‌دهم به نامت که عرشت به وسیله آن بر روى آب استوار یافته که بر محمّد (صلی الله علیه وآله) و آلش: درود بفرستى و سر درد فلانى فرزند فلانى را شفا بدهى. و چند سردردی در بارداری سالى در آن غار خوابشان کردیم.

بعضی از افرادی که خواب هستند یا مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند، ممکن است متوجه‌ی هیچ علامتی نشوند.

سایت طبایع مرجع سرویس ها و محتواهای طب سنتی اصیل و معتبر ایرانی است. در این سایت می توانید مزاج خود را تشخیص دهید، با جدیدترین مطالب منتشر شده در رابطه با طب ایرانی از جمله مزاج شناسی، توصیه های طبی، روش های سنتی و خانگی پیشگیری و درمان انواع بیماری‌ها، تقویم حجامت، خواص خوراکی ها، دستور پخت غذاهای سنتی و طبیعی آشنا شوید. همچنین می‌توانید اطبای سنتی شهر خود را بشناسید…

علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.

بستگی به نوع سردرد داره و باید اول توسط متخصص مغز و اعصاب ارزیابی بشید و با توجه به تشخیص نوع سردرد درمان مناسب داده بشه

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *